Stalltips fra analytiker

Orion Securities kommenterer en rekke elementer som kan påvirke utviklingen på Oslo Børs.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities kommenterer analytikeren gårsdagens handel på Wall Street. Videre blir investorer bedt om å følge med på offentliggjøringen av amerikanske oljelagertall som publisere klokken 16.30. I dagens rapport fra Orion Securities kommenterer analytikeren gårsdagens handel på Wall Street. Videre blir investorer bedt om å følge med på offentliggjøringen av amerikanske oljelagertall som publisere klokken 16.30. - Det ble bred oppgang på de amerikanske indeksene i går etter at kjerneinflasjonsrapporten ble lagt frem. Inflasjonen kom inn som ventet, men enkelte aktører fryktet at konsensusestimatet var for lavt. I tilegg falt oljeprisen og oljerelaterte aksjer tilbake. Oljeprisen faller også noe tilbake i morgentimene, og dette er med på å løfte de asiatiske indeksene, skriver analytikeren.- I sum taler dette for en nokså nøytral start på Oslo Børs. Når det gjelder kalenderen kan det være verdt å legge merke til de amerikanske oljelagertallene som legges frem kl 16:30, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs