Strompdals aksjetips

Risikoen for børsfall er stigende, mener strateg Ivar Strompdal i ABG Sundal Collier.

Børs

Politisk uro internasjonalt sendte oljeprisen oppover i går, noe som i sin tur førte til all time high på Oslo Børs. Aksjestrateg Ivar Strompdal i ABG Sundal Collier mener ifølge Finansavisen at oljeprisutviklingen, sammen med hvilke resultater de børsnoterte selskapene legger frem, vil være avgjørende for Oslo Børs utover året. Politisk uro internasjonalt sendte oljeprisen oppover i går, noe som i sin tur førte til all time high på Oslo Børs. Aksjestrateg Ivar Strompdal i ABG Sundal Collier mener ifølge Finansavisen at oljeprisutviklingen, sammen med hvilke resultater de børsnoterte selskapene legger frem, vil være avgjørende for Oslo Børs utover året. - Jeg mener risikoen i markedet (Oslo Børs, red.anm.) er stigende. For at markedet skal snu, må oljeprisen ned, eller så må det skje noe med resultatene. Jeg er relativt sikker på at markedet nærmer seg toppen, men ikke om når det snur, kommenterer strategen.

Nyheter
Næringsliv