- Tallene kan bli bedre

Finansdirektør Tom Grøndahl i DnB NOR tror på sterkere resultater.

Børs

DnB NOR tror det fremdeles er potensial for å bedre resultatene som ble presentert i dag.- Kan tallene bli bedre? Vi mener ja, sier finansdirektør Tom Grøndahl på en presentasjon torsdag ifølge Reutesr. - I 2005 har vi operert med redusert maskin, fortsetter han med referanse til at det var først da personmarkedsdivisjonen ble ferdig med integreringen av DnB og Gjensidige NOR.Det er først i inneværende år 2007 at både personmarkedet og bedriftsmarkedet tilby maksimal distribusjonskraft, sier Grøndahl videre. Først da vil vi se kvartalstall som fullt ut reflekterer den inntjeningskraft som ligger i DnB NOR, mener han.DnB NOR-aksjen stiger 2,79 prosent til 83 kroner.Mer om DnB NOR-tallene finner du her.

Nyheter
Børs