Tøft for puddelen Stordalen å være vaktbikkje

- Det er en tøff jobb å være vaktbikkje. Spesielt for pudler, sier investor Petter A. Stordalen.

Børs

I dagens utgave av DN skriver hotellkongen Petter A. Stordalen at det har vært en tøff jobb å være vaktbikkje i Opticom. Likevel viste det seg å være en lukrativ affære ettersom han tjente om lag 30 millioner kroner på sitt engasjement. I dagens utgave av DN skriver hotellkongen Petter A. Stordalen at det har vært en tøff jobb å være vaktbikkje i Opticom. Likevel viste det seg å være en lukrativ affære ettersom han tjente om lag 30 millioner kroner på sitt engasjement. - Det går mot slutten for finansaktører og ledere som tviholder på makten, sine egne privilegier, sosiale status og innflytelse på bekostning av aksjonærer, verdiskapning og arbeidsplasser. En slik virkemåte er en kostbar anakronisme som svekker kapitalmarkedet, sier Stordalen.- Selv om det britiske fasanhegemoniet er vingeklippet, og Thin Film endelig får muligheten til å utvikle sitt fulle potensial, innrømmer jeg at det ikke har vært enkelt. Det er en tøff jobb å være vaktbikkje. Spesielt for pudler, avslutter Stordalen.

Nyheter
Børs