Toppsjef kommenterer spekulasjoner

NextGenTel-sjef Olav Stokke kommenterer spekulasjoner rundt selskapet.

Børs

NextGenTel venter å lansere WiMax-baserte produkter og løsninger før sommeren 2006. Ifølge TDN Finans fremgikk det av en presentasjon tirsdag. NextGenTel venter å lansere WiMax-baserte produkter og løsninger før sommeren 2006. Ifølge TDN Finans fremgikk det av en presentasjon tirsdag. - Grunnen til at vi nå går ut med dette til markedet er at det har vært en del spekulasjoner om at vi kan komme til å bygge ut et eget GSM- eller UMTS-nettverk. Det kommer vi ikke til å gjøre. Hvis vi skal lansere dette vil vi typisk starte i Oslo sentrum og lansere et tilbud der. Så vil dette implementeres i tredje og fjerde kvartal, sier NextGenTel-sjef Olav Stokke til TDN Finans.

Nyheter
Teknologi