Ukens 17 anbefalte aksjer

De tre aksjeekspertene satser denne uken på i alt 17 aksjer. Fire er nye og to hives ut.

Børs

Aksjestrateg Tore Gløersen i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB Nor Markets satser denne uken på i alt 17 aksjer.Alle tre har nå Orkla og Fast i sine porteføljer. Gløersen og Hartvedt har Tomra og SeaDrill, mens Hartvedt og Hermanrud er enige om Songa Offshore.Dette er de 17 aksjene de tre satser på denne uken:

    FastOrklaRevus EnergyDnB NorSonga OffshoreSonga OffshoreDNO DNOBirdstepBirdstepTomraTomraScorpion OffshoreScorpion OffshoreSeaDrillSeaDrillAkerAkerPGS PGSCermaq CermaqExpertExpertTelenorTelenorNorwegianNorwegianFrontlineFrontline
Terras ukesportefølje steg i forrige uke 0,4 prosent, mens den hittil i år er opp 7,3 prosent.Hermanruds ukesportefølje falt 0,5 prosent i forrige uke, og er opp 2,4 prosent siden nyttår. Hartvedts ukesportefølje falt 1,2 prosent sist uke, men er opp 4,4 prosent for året.Hovedindeksen hadde per 13/2 steget 4,4 prosent.Her finner du mer om Finansavisens innsideportefølje .Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Næringsliv