KjøpLogg inn

Ukens 17 anbefalte aksjer

De tre aksjeekspertene satser denne uken på i alt 17 aksjer. Fire er nye og to hives ut.

Publisert 14. feb. 2006 kl. 10.14
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord

Aksjestrateg Tore Gløersen i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB Nor Markets satser denne uken på i alt 17 aksjer.Alle tre har nå Orkla og Fast i sine porteføljer. Gløersen og Hartvedt har Tomra og SeaDrill, mens Hartvedt og Hermanrud er enige om Songa Offshore.Dette er de 17 aksjene de tre satser på denne uken:

    FastOrklaRevus EnergyDnB NorSonga OffshoreSonga OffshoreDNO DNOBirdstepBirdstepTomraTomraScorpion OffshoreScorpion OffshoreSeaDrillSeaDrillAkerAkerPGS PGSCermaq CermaqExpertExpertTelenorTelenorNorwegianNorwegianFrontlineFrontline
Terras ukesportefølje Hermanruds ukesportefølje Hartvedts ukesportefølje Finansavisens innsideportefølje kontinuerlig nye aksjetips

steg i forrige uke 0,4 prosent, mens den hittil i år er opp 7,3 prosent. falt 0,5 prosent i forrige uke, og er opp 2,4 prosent siden nyttår. falt 1,2 prosent sist uke, men er opp 4,4 prosent for året.Hovedindeksen hadde per 13/2 steget 4,4 prosent.Her finner du mer om .Her publiseres det .