Ukens 18 anbefalte aksjer

De tre aksjeekspertene satser denne uken på i alt 18 aksjer. To er nye og to hives ut.

Børs

Aksjestrateg Tore Gløersen i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB Nor Markets satser denne uken på i alt 18 aksjer.Alle tre har nå Orkla i sine porteføljer. Gløersen og Hartvedt er enige om Fast, Tomra og SeaDrill.Dette er de 18 aksjene de tre satser på denne uken:

    FastOrklaRevus EnergyDnB NorDNOEltekBirdstepTomraScorpion OffshoreSeaDrillAkerPGSSonga OffshoreCermaqExpertNorwegianNorwegianFrontline FrontlineFred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy
Terras ukesportefølje steg i forrige uke 0,5 prosent, mens den hittil i år er opp 7,8 prosent.Hermanruds ukesportefølje steg 1,7 prosent i forrige uke, og er opp 4,1 prosent siden nyttår. Hartvedts ukesportefølje steg 1,9 prosent sist uke, og er opp 6,3 prosent for året.Hovedindeksen hadde per 20/2 steget 7,8 prosent.Her finner du mer om Finansavisens portefølje , som steg 115 prosent i år.Her publiseres det kontrinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Næringsliv