- Undervurdert juvel

Ola Gjessing i Orion Securities med sine tre favoritter på Oslo Børs.

Børs

Meglersjef Ola Gjessing i Orion Securities trekker i dagens Finansavisen frem tre favoritter på Oslo Børs. Meglersjef Ola Gjessing i Orion Securities trekker i dagens Finansavisen frem tre favoritter på Oslo Børs. - Jeg mener man bør kjøpe AF Gruppen på bakgrunn av et sterkt eiendomsmarked og en lav lønnsvekst. Bransjen har god tilgang på fremmedarbeidere, og det gir god lønnsomhet, sier han.Norse Energy er det neste favorittcaset.- De har et betydelig letepotensiale og en ekstremt lav P/E. Dette er en undervurdert juvel, sier han.For de mer risikolystne investorene, anbefaler Gjessing IGE.- Det er høy risiko, men selskapet har også et eventyrlig potensiale, sier meglersjefen, som ifølge avisen har et kursmål på (det Gjessing selv mener er) "konservative" fire kroner aksjen.Ifølge Gjessing kan flere av feltene alene kan være verdt ca. to kroner aksjen.

Nyheter
Næringsliv