KjøpLogg inn

Vimpelcom truer med priskrig

Vimpelcom truer med prisdumping dersom Telenor ikke selger mobilselskapet Kyivstar.

Publisert 15. feb. 2006 kl. 05.45
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 124 ord

Vimpelcom-sjef Aleksandr Izosimov truer med priskrig i Ukraina ved hjelp av et lite, nykjøpt selskap dersom Telenor ikke vil selge sitt ukrainske mobilselskap Kyivstar til selskapet. Vimpelcom-sjef Aleksandr Izosimov truer med priskrig i Ukraina ved hjelp av et lite, nykjøpt selskap dersom Telenor ikke vil selge sitt ukrainske mobilselskap Kyivstar til selskapet. - Vi planlegger å rulle ut vår Beeline-merkevare mot sommeren, og totalt regner vi med å investere 530 millioner dollar, over 3,5 milliarder kroner, frem til 2010, sier Vimpelcom-sjefen til Aftenposten.- Vi kommer uansett til å fortsette å utvikle URS, og hvis Telenor ikke går med på vårt forslag, vil vi føre en svært aggressiv prispolitikk i Ukraina. Det vil senke verdien av det ukrainske telemarkedet, og verdien til Kyivstar, truer Izosimov.