Vollvik trader for en milliard kroner dagen

Det tar helt av for Idar Vollvik. Nå trader han aksjer for nærmere én milliard kroner hver eneste dag.

Børs

De siste månedene har Idar Vollvik vært en meget aktiv trader i aksjemarkedet. Ifølge TV 2 Nettavisen har Vollvik handlet aksjer for nærmere én milliard kroner dagen i februar. Det betyr at han må ut med 10 millioner kroner i kurtasje hver dag. De siste månedene har Idar Vollvik vært en meget aktiv trader i aksjemarkedet. Ifølge TV 2 Nettavisen har Vollvik handlet aksjer for nærmere én milliard kroner dagen i februar. Det betyr at han må ut med 10 millioner kroner i kurtasje hver dag. First Securities, DnB NOR Markets og SEB Enskilda er, ifølge TV 2 Nettavisens kilder, de tre meglerhusene som Vollvik bruker mest.- Sånne ting kommenterer jeg aldri. Du får spekulere så mye du vil, sier Vollvik.

Nyheter
Børs