Analytiker om ny børskjempe

- REC kommer til å tiltrekke seg en enorm interesse fra investorer, sier analytiker Einar K. Strømstad. Verdien blir anslått til 35 milliarder.

Børs

Ifølge Aftenposten kan solenergiselskapet Renewable Energy Corporation (REC) gjøre revolusjon når selskapet børsnoteres i løpet av våren. Av de private selskapene vil trolig bare Orkla være mer verdt. Ifølge Aftenposten kan solenergiselskapet Renewable Energy Corporation (REC) gjøre revolusjon når selskapet børsnoteres i løpet av våren. Av de private selskapene vil trolig bare Orkla være mer verdt. - REC blir et stort selskap, det blir et spennende selskap i en sterkt voksende bransje - og det kommer til å tiltrekke seg en enorm interesse fra investorer, sier analytiker Einar K. Strømstad i First Securities.Så sent som for en måned siden mente analytikeren selskapet var verdt 10 milliardr kroner. Nå er anslaget oppjustert til 35 milliarder.- Jeg oppjusterte fra 25 til 35 milliarder kroner mandag. Men jeg har hatt oppjusteringen i bakhodet helt siden REC offentliggjorde fjerdekvartalstallene for 2005. REC har trolig skjulte verdier i tillegg til mitt verdianslag, ikke minst sett i lys av hva andre solcelleselskaper er priset til, sier Strømstad til avisen.

Nyheter
Børs