Anbefaler tre aksjer

Analytikerne i Orion Securities rykker ut med tre kjøpsanbefalinger. Her er listen.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Vi sendte i går ut en selskapsrapport på Active 24 (5,30) med tittelen "Kan det bli bedre?". Få timer etter at rapporten var publisert, ble det meldt om to innsidekjøp.Vi sendte i går ut en selskapsrapport på Active 24 (5,30) med tittelen "Kan det bli bedre?". Få timer etter at rapporten var publisert, ble det meldt om to innsidekjøp.
  • Norse Energy (3,79) kan bli en børsvinner i 2006. Aksjen er tydelig underpriset samtidig som en dyktig ledelse trolig vil foreta spennende og verdiinnvannende transaksjoner.Norse Energy (3,79) kan bli en børsvinner i 2006. Aksjen er tydelig underpriset samtidig som en dyktig ledelse trolig vil foreta spennende og verdiinnvannende transaksjoner.
  • Crew (10,60) meldte i går om en mindre oppjustering av reservene sine, og dette skapte blest rundt aksjen. Med en sterk gullpris, et sterkt sentiment til sektoren og lav vurdering fremstår dette som en klar kjøpskandidat.Crew (10,60) meldte i går om en mindre oppjustering av reservene sine, og dette skapte blest rundt aksjen. Med en sterk gullpris, et sterkt sentiment til sektoren og lav vurdering fremstår dette som en klar kjøpskandidat.

Nyheter
Næringsliv