Gudesen-prosjekt opp 100 mill.

Thin Film Newco-aksjen har klatret 70 prosent på få dager.

Børs

Verdien av Opticom-avleggeren Thin Film Newco har på noen få dager økt med 70 prosent i gråmarkedet. Det tilsvarer en verdiøkning på 100 millioner kroner, og selskapet verdsettes nå til 250 millioner kroner. Verdien av Opticom-avleggeren Thin Film Newco har på noen få dager økt med 70 prosent i gråmarkedet. Det tilsvarer en verdiøkning på 100 millioner kroner, og selskapet verdsettes nå til 250 millioner kroner. Ifølge DN jobbes det med å få en ny ledelse og et nytt styre på plass. - Det jobbes med det, sier controller Bjørn Christian Eide i Fast, som er oppført som daglig leder i Thin Film Newco.Opticom-gründer Hans Gude Gudesen er blant de største aksjonærene i Thin Film Newco.

Nyheter
Teknologi