- Hadde husket koffert med 10 mill.

- Jeg ville nok husket om jeg hadde stilt opp med en koffert med fem-ti millioner kroner i kontanter, fortalte Petter Stordalen er å ha vitnet i retten i dag.

Børs

Stordalen var stevnet som vitne av forsvarer Morten Furuholmen i forbindelse med etterforskningen av Munch-ranet, skriver VG.no. Stordalens navn kommer frem i en rapport som politispaneren Johnny Brenna har skrevet i forbindelse med etterforskningen.Finansmannen ble spurt om han hadde deltatt i forhandlinger om å hente maleriene tilbake, noe han avviste. Ifølge politirapporten skal Stordalen kontaktet en forretningsmann i Østfold og tilbud å bruk fem til ti millioner kroner på å hente maleriene tilbake.- Det er jeg hundre prosent sikker på at er feil. Jeg ville nok husket om jeg hadde stilt opp med en koffert med fem-ti millioner kroner i kontanter, sa Stordalen med et smil ifølge nettavisen.

Nyheter
Børs