Rødt over hele linjen i Tokyo

Alle de viktigste indeksene er ned på børsen i Tokyo tirsdag. Det er ikke stort bedre på de andre børsene i Asia.

Børs

Yielden som nådde sitt høyeste på 21 måneder i USA mandag har satt en støkk i investorene verden over. Børsene i Asia faller til dels kraftig tirsdag.Det er nedgang på stort sett alle børsene i Asia tirsdag. Topix indeksen i Tokyo er ned 0,53 prosent til 1.617,87. Nikkei 225 er ned 1,1 prosent til 15.762,02.I Hong Kong er Hang Seng ned heløe 1,39 prosent, men indeksen i Kina raser fra 1,55 - 3,56 prosent.På Taiwan er børsen ned 1,24 prosent og Kospi i SørKorea er ned 2,09 prosent.Strait Times i Singapore er ned mer beskjedne 0,2 prosent.Flere indekser fra Asia her.New York mandag Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.

Nyheter
Børs