Studentenes vinneraksjer

Høgskolen i Vestfold holder teten i aksjekonkurransen "studenter på børs". Her er vinneraksjene.

Børs

Høgskolen i Vestfold, under grupperingen Aksjegruppa HVE, holder på teten i aksjekonkurransen HegnarOnline arrangerer sammen Finansavisen og Høyskolen i Lillehammer.Per nå har HVEs fiktive million vokst til 1.311.628 kroner. Nærmest følger fortsatt Proficio Infinitus på Universitetet i Oslo med 1.298.060 kroner, mens Brunøysund Trading fra BI Nydalen følger deretter med en verdistigning på 292.880 kroner.Det er fortsatt satsingen på Pan Fish som er hovedbidragsyteren til avkastningen for Høgskolen i Vestfold. Bare der har man inne en gevinst på 240.320. Aker er solgt unna med stor gevinst, og ellers i porteføljen nå har særlig Cermaq bidratt til avkastningen.Øvrige aksjer i lederporteføljen er IGE, Crew og Opera, førstnevnte er over 35.000 i minus så langt.Informasjon om konkurransen og hvordan de andre deltagerne ligger an finner du mer om her.

Nyheter
Næringsliv