- This is the big one!

Verdens største investeringsbanker forbereder seg til skjønnhetskonkurranse. Førstepremien er verdt over to milliarder kroner.

Børs

Det er store penger i spill når verden største investeringsbanken stimer sammen for å slåss om det lukrative oppdraget med børsnotering av en av Kinas største banker, Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), melder DN.Privatiseringen og børsnoteringen av banken anses å være blant de mest attraktive oppdragene investeringsbankene kan kappes om, ettersom det vil innbringe milliardbeløp i honorarer og åpne dører til det kinesiske markedet.- This is the big one! Alt vil bli satt inn på å få denne kontrakten, sier en direktør i en av bankene til Financial Times ifølge den norske avisen. ICBC har over 20.000 avdelinger og filialer i Kina, og tilretteleggingskontrakten er verdt over to milliarder kroner, ifølge avisen.

Nyheter
Børs