Tomra-sjefen om EU-bot

- Jeg kan vel si såpass at vi synes det er en høy bot, sier Tomra-sjef Amund Skarholt.

Børs

Tomra-sjef Amund Skarholt mener boten EU-kommisjonen har gitt selskapet på 24 millioner er høy, og at man nå vil bruke to måneder på å vurdere en eventuell anke.- Jeg kan vel si såpass at vi synes det er en høy bot. Vi skal få de endelig detaljene oversendt nå, og når vi får de skal vi gå gjennom disse og ta stilling til en eventuell anke, sier Skarholt ifølge Reuters.Han vil ikke kommentere om boten kom som en overraskelse. - Det har jeg ikke noe videre mening om. Vi mente vi hadde en god sak tidlig i prosessen, men vi så vel etterhvert at det gikk mot bot, sier han.EU mener Tomra mellom 1998 og 2002 hindret konkurransen i panteautomatmarkedet i Østerrike, Nederland, Norge og Sverige.

Nyheter
Børs