13 x kjøp for Tomra

Tomra imponerte analytikerne sist uke. 13 av 15 analytikere sier kjøp. Her er full oversikt over hvem som sier hva.

Børs

En rekke meglerhus har oppdatert Tomra-aksjen etter knalltallene de la frem forrige uke.En oversikt HegnarOnline har fått tilgang til viser at 13 av 15 meglerhus har kjøp på Tomra, med gjennomsnittlig kursmål på drøye 62 kroner. Optimistene i First leder an med 75 kroner, mens pessimistene i Handelsbanken har 45 kroner, og sier "selg".Følgende 13 sier kjøp av varierende styrke: First Securities , 20. april, kursmål: 75 kronerOrion Securities , 20. april, kursmål: 70 kronerPareto Securities , 20. april, kursmål: 70 kronerDnB Nor Markets , 20. april, kursmål: 70 kronerUBS Limited , 20. april, kursmål: 65 kronerCarnegie, 20. april, kursmål: 65 kronerABG Sundal Collier , 23. mars, kursmål: 65 kronerTerra Securities , 20. april, kursmål: 64 kronerKaupthing, kursmål: 63 kronerFondsfinans , 5. april, kursmål: 60 kronerNet Fonds (B.I. Pettersen Børsanalyser), kursmål: 60 kronerSEB Enskilda , 20. april, kursmål: 58 kronerDanske Equities , 29. september, kursmål: 50 kronerGlitnir er nøytrale til Tomra-aksjen med kursmål 54 kroner, mens Handelsbanken Securities fortsatt sier selg.- Vi har for tiden ingen anbefaling på Tomra, opplyser sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities til HegnarOnline.

Nyheter
Næringsliv