I dagens rapport fra Orion Securities anbefaler analytikeren investorer å følge med på denne ukes resultatfremleggelser. I dagens rapport fra Orion Securities anbefaler analytikeren investorer å følge med på denne ukes resultatfremleggelser. - Resultatsesongen er i gang igjen, og således er det mange begivenheter på kalenderen denne uken. For Oslo Børs sin del legger Tandberg Television frem tall i dag. Tomra legger frem sine tall på onsdag, mens Eltek og Tandberg er i ilden på torsdag, skriver analytikeren.- Når det gjelder utlandet kan det være verdt å legge merke til Motorola, Texas Instrument og Yahoo som slipper sine tall i dag. Apple og Intel er ute på onsdag, mens Nokia slipper sine tall på torsdag. Merk også at den amerikanske produsentprisindeksen offentliggjøres i dag, samt konsumprisindeksen som legges frem i morgen, avslutter analytikeren.