Anbefaler lakseaksjer

Meglersjef Ståle Bjørnstad i DnB Nor Markets er positiv til laksesektoren.

Børs

Meglersjef Ståle Bjørnstad i DnB Nor Markets tror nye eiere i laksenæringen vil bidra til å konsolidere næringen, noe som kan føre til at gode marginer blir opprettholdt over lengre tid enn tidligere. Meglersjef Ståle Bjørnstad i DnB Nor Markets tror nye eiere i laksenæringen vil bidra til å konsolidere næringen, noe som kan føre til at gode marginer blir opprettholdt over lengre tid enn tidligere. Bjørnstad synes ikke P/E-nivåene på fem-seks-tallet for de børsnoterte oppdrettsselskapene er avskrekkende når markedet vokser jevnt og trutt, samtidig som man forventer ytterligere konsolidering i markedet.- DnB Nor Markets tror på gode tider innefor laks og at dette vil holde enda en stund og vi er dermed positive til hele sjømatsektoren på Oslo Børs. Akkurat nå er vi mest positive til Cermaq og Pan Fish ut fra at de er blant de billigste innefor sektoren, skriver Bjørnstad i en kommentar på NA24.

Nyheter
Næringsliv