I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende tre aksjer som dagens case:
  • Crew (14,30). Legger vi til grunn en gullpris på dagens nivå ($636), viser våre modeller en P/E på 15 for i år fallende til 3,0 neste år og 2,8 i 2008. Med slike multipler er det åpenbart at oppsiden fortsatt er formidabel.Crew (14,30). Legger vi til grunn en gullpris på dagens nivå ($636), viser våre modeller en P/E på 15 for i år fallende til 3,0 neste år og 2,8 i 2008. Med slike multipler er det åpenbart at oppsiden fortsatt er formidabel.
  • Norse Energy (3,85) steg kun 3% i går, og dette innebærer at toget ikke har gått for dem som fortsatt ikke har kjøpt papiret. Vi blir ikke overrasket om aksjen viser seg å være som en sovende vulkan. Norse Energy (3,85) steg kun 3% i går, og dette innebærer at toget ikke har gått for dem som fortsatt ikke har kjøpt papiret. Vi blir ikke overrasket om aksjen viser seg å være som en sovende vulkan.
  • Scorpion Offshore (68,25) har brutt gjennom motstandsbeltet rundt 67, og det er dermed ingen teknisk motstand lengre som kan bremse oppgangen.Scorpion Offshore (68,25) har brutt gjennom motstandsbeltet rundt 67, og det er dermed ingen teknisk motstand lengre som kan bremse oppgangen.