Anbefaler tre aksjer

Flere dagers påskeferie er over. Her er tre aksjer Orion Securities mener du bør se på.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende tre aksjer som dagens case:

  • Petrolia Drilling (3,61) har de siste tre månedene konsolidert innenfor en triangel-lignende formasjon. Vi venter at aksjen etter hvert bryter ut på oppsiden fra denne da multiplene ikke er noe kjennetegn ved en overvurdert aksje. Vårt 6-måneders kursmål er 4,50.Petrolia Drilling (3,61) har de siste tre månedene konsolidert innenfor en triangel-lignende formasjon. Vi venter at aksjen etter hvert bryter ut på oppsiden fra denne da multiplene ikke er noe kjennetegn ved en overvurdert aksje. Vårt 6-måneders kursmål er 4,50.
  • Argumentene er de samme for Scorpion Offshore (66,00). En gjenopptakelse av opptrenden er trolig nært forestående.Argumentene er de samme for Scorpion Offshore (66,00). En gjenopptakelse av opptrenden er trolig nært forestående.
  • For de risikovillige er IGE (3,29) et spennende kjøp. Aksjen satte ny toppnotering rett før påske, og et nytt løft opp mot vårt kursmål på 5,80 kan dermed være innledet.For de risikovillige er IGE (3,29) et spennende kjøp. Aksjen satte ny toppnotering rett før påske, og et nytt løft opp mot vårt kursmål på 5,80 kan dermed være innledet.

Nyheter
Næringsliv