Anbefaler tre aksjer

Orion Securities ber investorer ta en nærmere titt på følgende aksjer. Kursoppgang ventes.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende tre aksjer som dagens case:

  • Det ble i går meldt om innsidekjøp i Crew (13,80), og som ikke dette var nok, meldte selskapet at det ser ytterligere potensial i Apex-prosjektet sammenlignet med hva som er kommunisert tidligere.Det ble i går meldt om innsidekjøp i Crew (13,80), og som ikke dette var nok, meldte selskapet at det ser ytterligere potensial i Apex-prosjektet sammenlignet med hva som er kommunisert tidligere.
  • Det er ikke lett å finne tydelig underprisede selskaper innen oljeservice, men Corrocean (4,32) er ett av dem. Aksjen er lavt vurdert om du tror at ordreinngangen vil skyte fart fremover.Det er ikke lett å finne tydelig underprisede selskaper innen oljeservice, men Corrocean (4,32) er ett av dem. Aksjen er lavt vurdert om du tror at ordreinngangen vil skyte fart fremover.
  • Scorpion Offshore (66,00) er vår favoritt innen riggsektoren. Det positive bildet underbygges av gjentatte innsidekjøp de siste månedene.Scorpion Offshore (66,00) er vår favoritt innen riggsektoren. Det positive bildet underbygges av gjentatte innsidekjøp de siste månedene.

Nyheter
Næringsliv