Biotech-rally på børsen

To biotech-aksjer stiger over 10 prosent i børsåpningen. Idar Vollvik & cos Dynapel topper taperlisten.

Børs

Det er en sprek børsåpning i Oslo i dag. Hovedindeksen stiger 0,7 prosent til 399,08 poeng. Det er en sprek børsåpning i Oslo i dag. Hovedindeksen stiger 0,7 prosent til 399,08 poeng. Biotech-aksjene Navamedic og DiaGenic topper vinnerlisten med en oppgang på 10-11 prosent, mens Allianse er opp 7,5 prosent.SeaDrill stiger 3,9 prosent til 93,50 kroner etter at det ble kjent at Noble selger sine Smedvig-aksjer til selskapet. SeaDrill har gjennomført en rettet milliardemisjon til kurs 90 kroner.Tungvektere som Norsk Hydro og Statoil står i pluss 1,3 og 0,5 prosent, mens Tomra og Orkla er opp drøye to prosent.Den siste ukens store børsrakett, Dynapel, topper taperlisten med et fall på 7,5 prosent til 22,30 kroner. Ingen av de 10 mest omsatte papirene falller i verdi.Så langt er det omsatt verdipapirer for 3,6 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York fredag Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs