Blodige tap for Dynapel-shortere

Shortere blør som følge av Idar Vollvik-kjøp i Dynapel. "Jeg skal f... meg holde den kursen. Jeg har penger", skal Vollvik ha uttalt.

Børs

Idar Vollvik sliter med å få Dynapel-aksjer han har kjøpt fra shortere som har solgt aksjer de ikke har hatt. Shorterne hadde planer om å kjøpe dem tilbake når aksjene hadde falt, men Vollvik har hamstret og hamstret og sendt kursen kursen til værs. Idar Vollvik sliter med å få Dynapel-aksjer han har kjøpt fra shortere som har solgt aksjer de ikke har hatt. Shorterne hadde planer om å kjøpe dem tilbake når aksjene hadde falt, men Vollvik har hamstret og hamstret og sendt kursen kursen til værs. Finansavisen slår fast at det betyr blodige tap for investorene, hvis de i det hele tatt klarer å skaffe aksjer.Svært gode kilder opplyser at Vollvik har store problemer med å få levering på rundt én million aksjer.- Jeg forstår godt at investorer har shortet Dynapel etter kursoppgangen på 50 prosent. Når aksjen så har åpnet ned dagen etter, har de shortet mer bare for å oppleve at kursen har steget nye 70 prosent. Også dagen etter åpnet den ned for så å stige ytterligere, sier en investor til avisen.Det har ligget en stor kjøpsordre i Dynapel til kurs 25,50 kroner. Vollvik skal stå bak.Shorterne må ut med store beløp for å skaffe til veie aksjer. "Jeg skal f... meg holde den kursen. Jeg har penger, skal Vollvik ha uttalt.

Nyheter
Teknologi