Børsene opp i Asia

Børsoppgang stort sett over hele linjen i Asia onsdag, til det høyeste nivået på 16 år!

Børs

Nikkei 225 steg med 0,68 prosent til 17.350,12 onsdag. Topix indeksen steg 0,32 prosent til 1.747,32.Hang Seng i Hong Kong steg 0,94 prosent, mens børsen på Taiwan steg 0,71 prosent.I Sør Korea er børsen opp 0,74 prosent, mens børsen steg 1,19 prosent i India og 0,82 prosent i Singapore.Morgan Stanley Capital International Asia PAcific Index steg 1,3 prosent til 136,48. som er den høyeste siden januar 1990!Også i Tokyo og Asia var det utsiktene til at rentehevingene i USA kan være over, samt oppgangen i New York som dro børsene.Flere indekser fra Asia her.New York mandag Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.

Nyheter
Børs