Børsfall i USA

Høyere gull- og oljepriser sendte Wall Street ned torsdag kveld.

Børs

Høyere oljepriser og inflasjonsfrykt bidro til fall på USA-børsene i går kveld. Smatidig steg gullprisen til 600 dollar per unse, den høyeste prisen på 25 år. Høyere oljepriser og inflasjonsfrykt bidro til fall på USA-børsene i går kveld. Smatidig steg gullprisen til 600 dollar per unse, den høyeste prisen på 25 år. Detaljhandelaksjer, med Wal-Mart i spissen, hadde en dårlig dag. Selskapet rapporterte svake salgstall for mars.Dow Jones endte ned 0,2 prosent til 11,216.50 poeng, mens S&P 500-indeksen falt 0,2 prosent til 1,309.04 poeng. Nasdaq Composite-indeksen steg derimot 0,1 prosent til 2,361.17 poeng.Rundt syv aksjer falt for hver femte som steg på the New York Stock Exchange. Rundt 1,56 milliarder aksjer ble omsatt på "the Big Board", noe som er 6,6 prosent lavere enn snittet de tre siste månedene.Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra gårsdagens handel og børsmeldingene .Alle gårsdagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle gårsdagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs