Børsfesten fortsetter. Ved lunsjtider er hovedindeksen oppe i hele 421,62 poeng, opp én prosent i forhold til fredag. Det er først og fremst oljepriser på over 74 dollar fatet som sender børsen i været. Børsfesten fortsetter. Ved lunsjtider er hovedindeksen oppe i hele 421,62 poeng, opp én prosent i forhold til fredag. Det er først og fremst oljepriser på over 74 dollar fatet som sender børsen i været. Statoil stiger 1,4 prosent til 211,50 kroner, som er ny rekord. Hydro er opp 0,8 prosent til 978 kroner, som er 2,50 kroner unna rekord. DNO stiger 3,9 prosent til rekordhøye 66,25 kroner.Det lille oljeselskapet Altinex stiger 14,3 prosent (10 øre) til 80 øre. Idar Vollvik kan dermed glede seg over at verdien på hans 232 millioner aksjer har økt med 23 millioner kroner i forhold til fredag.GGS, som har falt kraftig siden nyttår, stiger 14,3 prosent til 6,40 kroner. Styreformannen mener ifølge Reuters at noen vel har oppdaget at aksjen er urettferdig lavt priset.- Vi har jo fått litt uforståelig juling den siste tiden, sier han.Taperlisten preges av IT-aksjer. ContextVision, Fara og Tandberg topper med fall på fire prosent. Norwegian, som ikke er glad i høye oljepriser, faller 3,1 prosent til 108,50 kroner.Flere av Kjell Inge Røkkes selskaper faller i verdi. Aker Kværner og Aker står i minus 0,8-1,6 prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 5,1 milliarder kroner. DNO er den eneste aksjen med milliardomsetning.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.