Som Som legger Tomra frem tall for 1. kvartal etter børs i dag. DnB Nor Markets venter et salg på 736 millioner og en inntjening på 92 millioner kroner, går det frem av morgenrapporten. legger Tomra frem tall for 1. kvartal etter børs i dag. DnB Nor Markets venter et salg på 736 millioner og en inntjening på 92 millioner kroner, går det frem av morgenrapporten. - Levering av automater til det tyske markedet er kommet i gang men den største effekten av dette vil først sees i forbindelse med 2. og 3. kvartal. Vi venter en positiv nyhetsstrøm fremover både i forbindelse med ytterligere kontrakter i Tyskland og muligheter i UK, Japan og Nederland, skriver meglerhuset.DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på Tomra-aksjen med tre måneders kursmål på 60 kroner aksjen.Tomra er sist omsatt for 53,75 kroner etter en oppgang på drøyt 0,9 prosent.