DnB Nors Tomra-triggere

DnB Nor Markets med ny vurdering av Tomra-aksjen.

Børs

I sin markedsrapport i dag har DnB Nor Markets tatt for seg Tomra-aksjen, i forbindelse med at selskapet legger frem sine tall for 1. kvartal onsdag over påske.Meglerhuset påpeker at utviklingen i Tyskland er i tråd med deres egne forventninger - både på volum og markedsandel.- Resultatene at dette arbeidet vil imidertid i første rekke komme i løpet av 2. og 3. kvartal i år, etterhvert som leveransene på innkommende ordre tar seg opp. I tillegg til Tyskland kan andre kurstriggere i tiden fremover komme i forbindelse med UK, Japan og Nederland, heter det i rapporten.DnB Nor Markets har kjøpsanbefaling på Tomra, med tre måneders kursmål på 60 kroner.Tomra er sist omsatt for 53,75 kroner, opp 2,4 prosent.

Nyheter
Børs