Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 1,96 prosent før den sluttet på 415,20 poeng, hvilket er den høyeste sluttnoteringen noensinne. Oljeselskapene Norsk Hydro, Statoil og DNO kan vise til kursoppganger på henholdsvis 1,46 prosent, 3,69 prosent og 5,94 prosent.DnB NOR Markets hever tre måneders kursmål på Bjørge-aksjen fra 15,50 til 20 kroner etter fremleggelsen av sterke kvartalstall.- Et tett samarbeid med Aker Kværner kan gi betydelige markedsmuligheter og oppkjøp av selskapet kan bli konsekvensen i løpet av noe tid, skriver meglerhuset ifølge Stocklink. Verdien på Bjørge økte i dag med 16,28 prosent før aksjen sluttet på 20 kroner.Høyt oppe på vinnerlisten finner vi Tomra-aksjen som har gått opp 9,30 prosent til 58,75 kroner etter å ha lagt frem meget gode kvartalstall etter børsslutt onsdag. I første kvartal 2006 omsatte Tomra for 822,4 millioner kroner, mot 503,8 millioner kroner for et år siden.Ifølge analytikere TDN Finans har vært i kontakt med var det ventet en omsetning på 708 millioner kroner. Tomra fikk et driftsresultat på 123,4 millioner kroner og et resultat før skatt på 125,4 millioner kroner.Analytikerne i DnB NOR Markets jekker opp sitt tre måneders kursmål på Tomra-aksjen fra 60 kroner til 70 kroner. Pareto lot seg også imponere, og har justert opp sitt kursmål fra 64 kroner til 70 kroner. Et tredje meglerhus som jekker opp kursmålet på Tomra er Terra Securities, som går fra 60 kroner til 64 kroner.Gårsdagens klare vinner på Oslo Børs ble International Gold Exploration (IGE) som på onsdag gikk opp hele 38,97 prosent til 4,85 kroner. Analytiker Gunnar Holen i CAR tror aksjen kan være verdt 50 kroner.- Får de full klaff er aksjen verdt 50 kroner, sier Holen til Finansavisen. I dag falt IGE-aksjen 9,28 prosent til 4,40 kroner.Crew Gold Corporation kan vise til en kursoppgang på 2,10 prosent. Selskapet meldte i dag at de siste prosesseringstestene fra Nalunaq på Grønland viser en utvinningsgrad på 21,69 gram gull per tonn malm. Tidligere utvinningsgrad har vært 18,3 gram per tonn. - Hovedbeskjeden er at prosjektet vi har satt igang sees veldig godt på både gehalt og kostnader, sier Crew-sjef Jan A. Vestrum til Reuters... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på