Reuters kan fortelle at tre ulike meglerhus ser på dagens kursfall i Tandberg Television som en mulighet til å plukke billige aksjer. I skrivende stund omsettes aksjen for 130,50 kroner etter et kursfall på 4,40 prosent. Reuters kan fortelle at tre ulike meglerhus ser på dagens kursfall i Tandberg Television som en mulighet til å plukke billige aksjer. I skrivende stund omsettes aksjen for 130,50 kroner etter et kursfall på 4,40 prosent. - Kursfallet må ses i sammenheng med at aksjen var opp et par-tre prosent i går, og at den har vært relativt sett sterk, men jeg synes dette er en overreaksjon. Vi synes at Tandberg TV fortsetter å være en av de absolutt beste IT-aksjene i Norge og ser fremdeles en kjøpsmulighet - og spesielt nå i dag som kursen er svak på åpningen, sier analytiker Espen Torgersen i Carnegie til Reuters.Verken Carnegie eller First Securities gjør særlige endringer i anslagene sine. - Jeg gjør marginale estimatendringer, og kursmål og anbefaling holder jeg på 150 kroner og accumulate, sier Ole Jørgen Rød i First.