Så sent som onsdag endret analytiker Espen T. Jørgensen i Terra Securities sin anbefaling på PhotoCure fra hold til kjøp, skriver Finansavisen. Kursmålet ble satt til 55 kroner. I går kom nyheten om at selskapet for tredje gang har fått avslag fra amerikanske legemiddelmyndigheter i forbindelse med en USA-lansering, noe som sendte aksjen kraftig ned. Dene gangen gjelder avslaget Hexvix. Så sent som onsdag endret analytiker Espen T. Jørgensen i Terra Securities sin anbefaling på PhotoCure fra hold til kjøp, skriver Finansavisen. Kursmålet ble satt til 55 kroner. I går kom nyheten om at selskapet for tredje gang har fått avslag fra amerikanske legemiddelmyndigheter i forbindelse med en USA-lansering, noe som sendte aksjen kraftig ned. Dene gangen gjelder avslaget Hexvix. - Dette innebærer to ting for PhotoCure: Det ene er utsatte inntekter og det andre er at det blir kortere tid igjen av patenttiden. Derfor har vi tatt ned kursmålet vårt med ti kroner, sier Jørgensen til DN.Ifølge Finansavisen er aksjen nå kuttet til en klar salgsanbefaling.PhotoCure-aksjen faller 0,2 prosent til 45 kroner.