Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 0,52 prosent før den sluttet på 407,22 poeng, hvilket er den høyeste sluttnoteringen noensinne.Den klare vinneren ble International Gold Exploration (IGE) som gikk opp hele 38,97 prosent til 4,85 kroner. På et år har aksjene i gullselskapet gått fra 40 øre til dagens nivå. Analytiker Gunnar Holen i CAR tror aksjen kan være verdt 50 kroner. - Får de full klaff er aksjen verdt 50 kroner, sier Holen til Finansavisen.Bjørge ASA meldte i morges om et resultat før skatt på 11,1 millioner kroner i første kvartal 2006, mot 5,5 millioner kroner i samme periode året før. Selskapet ser sterke utsikter fremover. Bjørge-aksjen la i dag på seg 7,50 prosent. I realiteten er oppturen enda sterkere i og med at Bjørge i dag noteres ex. utbytte på 30 øre.Kjell Inge Røkke er blant investorene som kan glede seg over utviklingen i Bjørge. Hans Aker Capital AS er største aksjonær med en eierandel på 39,89 prosent.Aker Kværner vil i samarbeid med Clough Murray & Roberts utvide Boddington-gullgruven 130 kilometer sørøst for Perth i Australia. Kontraktsverdien er på 522 millioner kroner. Aker Kvearner vil få rundt 60 prosent av totalbeløpet. Arbeidet ventes fullført sent i 2008. Nyheten sendte i dag Aker Kværner-aksjen opp 5,20 prosent.Høyt oppe på taperlisten finner vi Tandberg Television som falt 4,58 prosent etter å ha lagt frem kvartalstall etter børsens stengetid tirsdag. I første kvartal 2006 omsatte Tandberg Television for 84,2 millioner dollar, fikk et driftsresultat på 16,7 millioner dollar og et resultat før skatt på 16,7 millioner dollar.Analytikerne i DnB NOR Markets opprettholder sin kjøpsanbefaling på Tandberg Television og hever 3-måneders kursmål fra 155 kroner til 165 kroner pr. aksje... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på