First anbefaler Tomra

- I sum er dette en sterk rapport med positiv guiding, sier First i forbindelse med Tomra.

Børs

First Securities står fast ved sin kjøpsanbefaling på Tomra etter resultatfremleggelsen i går. Kursmålet på 75 kroner opprettholdes. First Securities står fast ved sin kjøpsanbefaling på Tomra etter resultatfremleggelsen i går. Kursmålet på 75 kroner opprettholdes. Ifølge TDN Finans mener meglerhuset rapporten er sterk med positiv guiding."Vi minner om at vi mener at dagens kurs forsvares av etablert virksomhet alene, slik at oppsiden er gratis for kjøpere av Tomra- aksjen. Vi venter en ordre fra Tesco på "miljøstasjoner" i løpet av de nærmeste ukene og dette kan markere et gjennombrudd som gradvis vil prises inn som den tredje bølgen i Tomras historie. Vi mener et verdianslag på denne delen av virksomheten på 25 kroner er relativt forsiktig", skriver First.Tomra-aksjen stiger 9,3 prosent til 58,75 kroner.

Nyheter
Næringsliv