Aksjestrateg Ivar Strompdal tror mange analytikere og investorer må oppdatere regnearkene sine for å ta høyde for den rekordhøye oljeprisen, skriver DN.- Det ser ut til å gå langt inn i andre kvartal. Vi må bare innse at det ikke blir noen veldig stor endring i markedet så lenge oljeprisen og mange råvarepriser er så sterke som de er nå, sier Strompdal til avisen.Han sier at det er nesten håpløst å få denne børsen ned. Og Stompdal får støtte av analysesjef Morten Jensen i DnB Nor Markets.- I min verden, hvis konjunkturene holder seg som nå, har jeg vanskelig for å se hva som skal knekke aksjemarkedet, sier Jensen.Sjefønom Harald Magnus Andreassen i First Securities påpeker imidlertid at økningen i oljepris neppe er drevet av økt etterspørsel, men økt uro på tilbudssiden.- Jeg ville ikke satset penger på å bli rik på Oslo Børs i en situasjon hvor oljeprisen er høy på grunn av åpenbar angst for ustabilitet, sier Andreassen til avisen.