Her er NEMI-kjøperen

NEMI-sjef Arild Ingierd mener budet på selskapet grenser mot det useriøse.

Børs

Det var islandske Tryggingamidstödin som kom med et overraskende bud på forsikringsselskapet NEMI i går. NEMI-sjef Arild Ingierd er positiv til et bud, men kritisk til fremgangsmåten. Det var islandske Tryggingamidstödin som kom med et overraskende bud på forsikringsselskapet NEMI i går. NEMI-sjef Arild Ingierd er positiv til et bud, men kritisk til fremgangsmåten. - I seriøsitetens navn må man kunne forvente... Budet var ikke diskutert med selskapets styre på forhånd. Det ville vært direkte uforsvarlig av styret å hoppe rett på. Vi vet at NEMI er et attraktivt selskap med relativt lav børsverdi, sier Ingierd til DN.Han er ikke sikker på om prisen er riktig. Ingierd mener det kan være alternativer som er villige til å betale mer enn 62,50 kroner per aksje.

Nyheter
Børs