Hyggelig børsåpning

Olje og rigg er ventet å stå i fokus i dag. Slik ser dagens børsåpning ut.

Børs

En fortsatt sterk oljepris samt fokus på rigg er ventet å prege dagens børshandel. Etter de første minutters aktivitet, viser hovedindeksen en oppgang på 0,4 prosent til 419,09 poeng når det er handlet verdipapirer for 640 millioner kroner.Altinex fyker rett til værs på kursvinnerlisten med en oppgang på 11,4 prosent, uten at det har kommet selskapsspesifikke meldinger i dag.Blant tungvekterne er det DNO (+1,1%), Statoil (+0,72%), Hydro (+0,31%) og PGS (+3,3%) som bidrar til trekke markedet opp i åpningsminuttene. IGE starter også bra, opp 1,3 prosent.Norwegian er foreløpig kurstaper med et fall på 3,8 prosent til 108 kroner.Mer om dagen på Oslo Børs her: Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle indeksene her .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.

Nyheter
Børs