Investor Idar Vollvik sier nok en gang at han ønsker å gå motstrøms med sine aksjetransaksjoner. Derfor har han blant annet hamstret DynaPel-aksjer. Investor Idar Vollvik sier nok en gang at han ønsker å gå motstrøms med sine aksjetransaksjoner. Derfor har han blant annet hamstret DynaPel-aksjer. - Jeg liker helst ikke å snakke om enkeltaksjer. Jeg snur meg rundt ... jeg er langsiktig noen plasser og andre plasser snur jeg meg. I DynaPel er jeg svært langsiktig. Det er en plass jeg kommer til å gå inn og jobbe aktivt i, sier Vollvik i et intervju med Reuters.- Det viktige er å kjøpe aksjer som ingen vil ha, og selge aksjer som alle vil ha. Det er et veldig bra prinsipp. De siste par ukene er det DynaPel. Du skal ikke se bort fra oppkjøp, men det kommer til å skje mye med den aksjen, det kommer til å skje mye. Foreløpig er jeg bare en stor aksjonær, avslutter Vollvik.