I et innlegg på N24 sier Idar Vollvik at det å gå motstrøms har vært avgjørende for hans suksess. Han skryter også byen Bergen og dens innbyggere opp i skyene. I et innlegg på N24 sier Idar Vollvik at det å gå motstrøms har vært avgjørende for hans suksess. Han skryter også byen Bergen og dens innbyggere opp i skyene. - For 17 år siden bestemte jeg meg for å flytte til Bergen. Jeg valgte Bergen fordi jeg trivdes her, fordi det hersker en mentalitet her som jeg tiltrekkes av. Den lidenskap og det engasjementet som bergenserne innehar, finner du ikke noe annet sted. Jeg fant ut at det å drive et firma her, ville være midt i blinken. Det er inspirerende å drive business i en kultur som har disse iboende elementene, sier Vollvik.- En skal ikke undervurdere hva miljø og kultur har å si for ens egen utvikling og evne til å lykkes. For meg har det vært helt avgjørende å bli bergenser, for andre kan det ha vært viktig å satse utradisjonelt eller gå mot strømmen, sier Vollvik.