Det er full action i IGE-aksjen i ettermiddag. Siste notering er 4,87 kroner, opp hele 39,5 prosent. Volumet er på over 151 millioner aksjer til en samlet verdi over 630 millioner aksjer. Det betyr at nesten halvparten av aksjene i selskapet er omsatt i dag. Det er full action i IGE-aksjen i ettermiddag. Siste notering er 4,87 kroner, opp hele 39,5 prosent. Volumet er på over 151 millioner aksjer til en samlet verdi over 630 millioner aksjer. Det betyr at nesten halvparten av aksjene i selskapet er omsatt i dag. Det er først og fremst positive uttalelser fra CAR-analytiker Gunnar Holen og høyere gullpriser som sender aksjen i været. Når traderne nå har kastet seg over aksjen blir fort utslagene store.
Siste:
Klokken 15.40 omsettes IGE for 5,17 kroner, opp 48,1 prosent. Omsetningen er på 768 millioner kroner.