IGEs gullgutter

Tore Aksel Voldberg, Ulrik Janson og Gunnar Holen er i godt selskap blant IGE-aksjonærene.

Børs

Finansavisen forteller idag om flere av gullguttene i gullselskapet IGE, deriblant Tore Aksel Voldberg, Ulrik Janson og Gunnar Holen. Gårsdagen resulterte som kjent i en voldsom kursoppgang for gullselskapet IGE, noe som først og fremst skyltes positive uttalelser fra CAR-analytiker Gunnar Holen .Ulrik Janson er ifølge avisen den som har tjent mest på kursoppgangen. Han kontrollerer 6,6 prosent av selskapet, en aksjepost som i går var verdt over 80 millioner kroner.Tore Aksel Voldberg sitter på IGE-aksjer for 22 millioner, mens Holen har aksjen for en million mindre.I gullmarkedet er det flere som spår fortsatt glade dager for gullprisen. Gulltrader Alastair McIntyre utelukker ikke en gullpris på 1.000 dollar. Dagens pris er på rundt 627 do llar.

Nyheter
Børs