Lavere sender Oslo Børs ned i dag. Ved lunsjtider er hovedindeksen ned 0,3 prosent til 414,07 poeng. Oljegigantene Statoil og Hydro leder an med fall på 0,7-0,9 prosent.Yara faller 3,8 prosent til 100,50 kroner etter å ha lagt frem Norske Skog topper taperlisten med et fall på 4,3 prosent (4,75 kroner), men her er det viktig å huske på at aksjen i dag noteres på 5,50 kroner.Kitron er den store vinneren etter å ha publisert et Det opplyses at resultatet i første kvartal vil overgå analytikerestimatene. Aksjen stiger hele 19,3 prosent til 5,25 kroner. Det er den høyeste kursen på over to år.Tandberg er opp 5,4 prosent til 68,50 kroner i kjølvannet av etter børs i går. Lille Trefoil hopper 13,6 prosent til 56 kroner, mens IGE står i pluss 7,1 prosent til 4,71 kroner.DeepOcean har fått en til en verdi av 100 millioner kroner, og blir belønnet med en oppgang på 3,7 prosent til 22,50 kroner. Lavere oljepriser er godt nytt for Norwegian, som stiger 5,5 prosent til 110,75 kroner. Selskapet blir den kommende generalforsamlingen om fullmakt til å øke aksjekapitalen med inntil ti prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 5,3 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.