Lerøy henter penger

Lerøy Seafood Group varsler rettet plassering. Pengene skal brukes til oppkjøp og generelle investeringer.

Børs

Styret i Lerøy Seafood Group ASA har til hensikt å gjennomføre en rettet plassering av opp til 3,4 millioner nye aksjer. Den rettede plasseringen vil bli markedsført mot profesjonelle og institusjonelle investorer, heter det i en børsmelding. Styret i Lerøy Seafood Group ASA har til hensikt å gjennomføre en rettet plassering av opp til 3,4 millioner nye aksjer. Den rettede plasseringen vil bli markedsført mot profesjonelle og institusjonelle investorer, heter det i en børsmelding. Pareto Securities ASA har blitt engasjert som Lerøys finansielle rådgiver i forbindelse med plasseringen.Emisjonsprovenyet vil bli delvis benyttet til oppkjøpet av sjømatbedriften Fossen AS og til andre generelle investeringer.

Nyheter
Børs