Megler om børsen

Oslo Børs faller i dag. En megler kommenterer nedturen.

Børs

Oslo Børs' hovedindeks faller 0,9 prosent til 396,31 poeng. Hydro og Statoil er ned 2,4 prosent til 900 og 185,50 kroner etter nedgraderinger fra Lehman Brothers. Oslo Børs' hovedindeks faller 0,9 prosent til 396,31 poeng. Hydro og Statoil er ned 2,4 prosent til 900 og 185,50 kroner etter nedgraderinger fra Lehman Brothers. - Oljen svekker oss og vi ser at Hydro og Statoil tynges av nedgraderingen, men markedet tar godt imot meldingene fra CanArgo og Questerre, der DnB er spesielt aktive. Sinvest og Awilco Offshore sitt kjøp av Petrojacks rigger er mest sannsynlig priset inn, og riggaksjer er noe tilbake. Sentimentet i fiskeaksjene er der fremdeles, og jeg hadde ventet Pan Fish skulle bikke syv kroner, men det er ikke noe nytt med unntak av spekulasjoner rundt lakseprisen, sier en megler til TDN Finans.CanArgo og Questerre er opp 12,3 og 2,7 prosent, mens Pan Fish stiger 0,6 prosent til 6,98 kroner.Så langt er det omsatt verdipapirer for hele 12,9 milliarder kroner. Smedvig står alene for nærmere syv milliarder kroner i forbindelse med SeaDrills kjøp av aksjer.

Nyheter
Børs