Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 1,56 prosent før den sluttet på 405,12 poeng, hvilket er den høyeste sluttnoteringen noensinne. Oljegigantene Statoil og Norsk Hydro la på seg henholdsvis 4,11 prosent og 2,95 prosent.I dag ble det kjent at Engel Holding AS byr 135 kroner for hver Visma-aksje, noe som priser Visma til 4,3 milliarder kroner. Engel Holding er basert i Oslo og heleid av fond styrt av HgCapital. HgCapital er igjen et UK-basert private equity-fond med 20 milliarder kroner i forvaltningskapital. Selskapet har flere Visma-lignende selskaper i porteføljen og skal ha investert om lag to milliarder kroner i denne bransjen de siste to årene. I dag kontrollerer HgCapital selskapet , med en årlig omsetning på 400 millioner norske kroner, som holder til i UK. I Tyskland har HgCapital sikret seg , med en årlig omsetning på rundt 300 millioner kroner.Vismas storaksjonær Per Boasson spilte kortene rett, og takket nei til budet på 125 kroner aksjen fra britiske Sage. Når Boasson nå selger unna frigjør han hele 415.624.230 kroner. Det betyr at IT-gründeren tjente 31 millioner kroner ekstra ved å vente på et konkurrerende bud. I dag sluttet Visma-aksjen på 137 kroner, noe som betyr at noen spekulerer i muligheten for budkrig.Det var også en god dag for aksjonærene i GGS som så verdien øke med 7,29 prosent. GGS opplyser at selskapet har mottatt en ordre for deler av sitt Vest Florida-program. Ordren har en verdi på to millioner dollar, noe som tilsvarer rundt 13 millioner kroner. Styreformann Morten Andersen i GGS opplyser at det er stor interesse for Vest Florida-undersøkelsen.Frontline-aksjen falt i dag 3,14 prosent. - Ratene er lavere enn det vi har lagt til grunn, og det har holdt seg slik i tre uker. Det er ikke tvil om at det kommer til å påvirke resultatene i negativ forstand for Frontline, sier analytiker Rickard Vabo i Fearnley Fonds til TDN Finans.Ifølge en aksjonæroversikt fra Fast Search & Transfer datert 18. april har Tore Aksel Voldberg i løpet av den siste uken redusert sin beholdning i selskapet med 1.640.000 aksjer. Investoren sitter nå på 7.700.000 aksjer, noe som tilsvarer 2,16 prosent. I dag har det også blitt kjent at Fast har kjøpt opp teknologiselskapet Corporate Radar for åtte millioner dollar. Betalingen vil skje i form av aksjer og kontanter. Videre vil Fast måtte betale opp til fire millioner dollar dersom Corporate Radar innfrir visse omsetnings- og fortjenestemål. Da tirsdagens handel var over hadde Fast-aksjen falt 3,45 prosent... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på