I dag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen lagt på seg 0,35 prosent og står dermed i 406,55 poeng.Vinneren er IGE (International Gold Exploration) som har gått opp 13,18 prosent til 3,95 kroner. På et år har aksjene i gullselskapet gått fra 40 øre til dagens nivå. Analytiker Gunnar Holen i CAR tror aksjen kan være verdt 50 kroner og antyder dermed, overfor Finansavisen, at aksjen kan stige ytterligere 1.165 prosent fra dagens nivå.- Får de full klaff er aksjen verdt 50 kroner, sier Holen til Finansavisen.Bjørge ASA meldte i morges om et resultat før skatt på 11,1 millioner kroner i første kvartal 2006, mot 5,5 millioner kroner i samme periode året før. Selskapet ser sterke utsikter fremover.Bjørge-aksjen stiger 6,25 prosent til 17 kroner, noe som priser selskapet til rundt 750 millioner kroner. I realiteten er oppturen enda sterkere i og med at Bjørge i dag noteres ex utbytte på 30 øre.Kjell Inge Røkke er blant investorene som kan glede seg over utviklingen i Bjørge. Hans Aker Capital AS er største aksjonær med en eierandel på 39,89 prosent.Høyt oppe på taperlisten finner vi Tandberg Television som er ned 3,30 prosent etter å ha lagt frem kvartalstall etter børsens stengetid tirsdag.I første kvartal 2006 omsatte Tandberg Television for 84,2 millioner dollar, mot 65,7 millioner dollar året før. Driftsresultatet ble på 16,7 millioner dollar, mot 10,7 millioner dollar for et år siden. Resultat før skatt endte på 16,7 millioner dollar, mot 13,3 millioner dollar året før.- Selv om tallene kom inn som ventet tror vi de faktiske forventningene blant investorene lå høyere enn konsensusestimatet, skriver meglerhuset Terra Securities i en oppdatering.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.