Den fører til fest på Oslo Børs i åpningshandelen. Etter åtte minutters handel er hovedindeksen opp 1,2 prosent til 403,65 poeng.Norsk Hydro og Statoil er opp rundt tre prosent til henholdsvis 956 og 201 korner, mens DNO stiger én prosent til 53,25 kroner. fra Røkke-selskapene sender Aker, Aker Kværner og Aker Yards opp tre-fire prosent.Prisen på gull har steget kraftig etter børsslutt i Norge før påske. IGE og Crew stiger rundt fire prosent til 3,42 og 14,40 kroner.NEMI topper vinnerlisten med en oppgang på 8,5 prosent til 67 kroner. Awilco og SeaDrill stiger nesten fem prosent.Frontline har falt kraftig mens Oslo Børs har vært stengt. Aksjen åpner ned 7,7 prosent til 191 kroner. Orkla og Storebrand faller 2,5 og én prosent.Så langt er det omsatt verdipapirer for 600 millioner kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.