Oljeaksjene til værs - Frontline stuper

Rekordhøye oljepriser sender Statoil og Hydro til værs på børsen. Frontline stuper etter elendig utvikling i USA.

Børs

Den rekordhøye oljeprisen fører til fest på Oslo Børs i åpningshandelen. Etter åtte minutters handel er hovedindeksen opp 1,2 prosent til 403,65 poeng.Norsk Hydro og Statoil er opp rundt tre prosent til henholdsvis 956 og 201 korner, mens DNO stiger én prosent til 53,25 kroner.Utsikter til utbyttefest fra Røkke-selskapene sender Aker, Aker Kværner og Aker Yards opp tre-fire prosent.Prisen på gull har steget kraftig etter børsslutt i Norge før påske. IGE og Crew stiger rundt fire prosent til 3,42 og 14,40 kroner.NEMI topper vinnerlisten med en oppgang på 8,5 prosent til 67 kroner. Awilco og SeaDrill stiger nesten fem prosent.Frontline har falt kraftig tilbake i USA mens Oslo Børs har vært stengt. Aksjen åpner ned 7,7 prosent til 191 kroner. Orkla og Storebrand faller 2,5 og én prosent.Så langt er det omsatt verdipapirer for 600 millioner kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs