Men en oljepris som dundrer rundt 72 dollar fatet er det ikke noe som ser ut til å kunne stoppe en videre oppgang på Oslo Børs.Etter noen minutters handel er oppgangen på 0,5 prosent. Hovedideksen har passert 407-nivået, men er i øyeblikket på 406,99.Vinneren så langt er ikke uventet IGE, som er opp 11,2 prosent til 3,89 kroner. Med en CAR-analyse som antyder at aksjen er det duket for heftig trading i denne aksjen i dag.Halsende etter følger Telecomputing, Bjørge og Norse Energy med en oppgang på 5,9 til 4,8 prosent.Taperen så langt er FARA som er ned 3,8 prosent til 3,01 kroner. Visma faller 1,8 prosent på at Sage melder at det ikke kommer til å heve budet som går ut torsdag. Og ned Visma faller også konkurrenten Mamut 1,4 prosent, til 14,2 kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.