Oslo Børs suser videre

Denne børsen er det tilsynelatende umulig å stoppe. I dag fortsetter oppgangen på Oslo Børs. Etter få minutters handel er oppgangen på 0,5 prosent.

Børs

Men en oljepris som dundrer rundt 72 dollar fatet er det ikke noe som ser ut til å kunne stoppe en videre oppgang på Oslo Børs.Etter noen minutters handel er oppgangen på 0,5 prosent. Hovedideksen har passert 407-nivået, men er i øyeblikket på 406,99.Vinneren så langt er ikke uventet IGE, som er opp 11,2 prosent til 3,89 kroner. Med en CAR-analyse som antyder at aksjen kan stige 1.370 prosent er det duket for heftig trading i denne aksjen i dag.Halsende etter følger Telecomputing, Bjørge og Norse Energy med en oppgang på 5,9 til 4,8 prosent.Taperen så langt er FARA som er ned 3,8 prosent til 3,01 kroner. Visma faller 1,8 prosent på at Sage melder at det ikke kommer til å heve budet som går ut torsdag. Og ned Visma faller også konkurrenten Mamut 1,4 prosent, til 14,2 kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs